Her er det litt stopp i lesingen for tiden, jeg har derfor prioritert Far Goriot som er både hovedbok og utebok akkurat nå. Beklager kort innlegg, forhåpentligvis kommer jeg sterkere tilbake neste helg.

God helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Det har igrunn blitt lite tid til lesing denne helga, men litt har jeg lest, og det er Farlig farvann av Viveca Sten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste "Glass og aske",men "droppet ut"! Var så langtekkelig! Begynte på "Los Perigrinos" av Cecilia Samartin i går kveld,er grei sengelektyre så regner med at jeg leser den ut i kveld!
Liker godt bøkene hennes,de tar deg med på reise til andre kulturer,og det er noen jeg liker. Fortsatt god søndag,i dette fantastiske nydelige været!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Holder på med Hatties tolv stammer som e-bok fra biblioteket. Må være ferdig fø i morgen, da forsvinner boka for meg. Satt flere timer i ettermiddag og leste Analfabeten som kunne regne på terrassen i sola.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skjønner man ikke er i form til å lese/skrive noe særlig av og til. Har lav energi selv og det er ikke gøy, men får knote til noen ord:

Tidligere i dag ble jeg ferdig med: Vær hos meg av Harlan Coben. Den var litt skuffende til Coben å være. Og etterpå nå skal jeg begynne på Pappa er et postkort av Ida Løkås.

Ved siden av leser jeg: Barfotdronningen av Ildefonso Falcones og skal begynne på The Jungle Books (to bøker i en) av Rudyard Kipling. Så her er det mye variert med andre ord, men variert lesestoff må man ha når man ikke har så mange andre hobbyer.

Og endelig har været begynt å bli høstaktig og håper at det forblir sånn. Lei av sommer og sol! Grrrr.

God helg til deg også:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her går det i variert parallell-lesing - som vanleg. Hovudboka denne helga er den nyaste frå Unni Lindell; Brudekisten. Etter halvlest bok må eg sei at dette er Lindell på sitt beste! Lydboka eg høyrer på er En uskyldig mann av John Grisham. Innimellom les eg noveller frå Frode GryttensPopsongar.

Etter Brudekisten står Du skal lide av Frode Eie Larsen for tur.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Far Goriot her også, og innså akkurat at jeg faktisk har det litt travelt! Jeg er makelig anlagt og tar ting helst i rolig tempo. 21.september, da første del av felleslesingen er over, har for meg vært en perifer dato, uten fast konsistens. Idag gikk det opp for meg at denne datoen er imorgen. Og med en gang det er noe jeg føler at jeg gjøre, begynner jeg å prokrastinere. Så tidligere idag bakte jeg en helt fantastisk to lags sjokoladekake fra bunnen av, som tok noen timer siden jeg ikke har dobbelt opp med kakeformer. Og nå har jeg lett frem vinterutrustningen. Faktisk! Siden dette er nødvendig er det vel ikke ordentlig prokrastinering.....Her har vi allerede hatt frostnetter, og når sola ikke er oppe er det faktisk så kalt at Lillegubben må ha ullklær under uteklærne. Brr!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Her går det i Americanah, som jeg ar fått anbefalt fra flere hold. Forfatteren skal jeg ikke forsøke å stave navnet på engang... Den virker lovende etter femti sider!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Endelig helg!! :D trodde aldri den skulle komme denne uka....
Håper på å finne igjen leselysten til papirbøker i helga, det er noe for seg selv!
Holder på med "En sannsynlig historie" av Karin Alvtegen (lyd). Liker den godt. Gode personskildringer og jeg humrer for meg selv av beskrivelsene av små plasser.
Klarte å slå kloa i den nyeste boka til Unni Lindell i det de fikk den inn på biblioteket, så håper på å komme skikkelig inn i denne i helga.
Neste lydbok ut tror jeg nok blir andre bok av trilogien til Jonas Gardell om hiv / aids.

God helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leser et Hav av valmuer. Forfatteren heter : Amitav Ghosh. Her er det masse ord og uttrykk fra en rekke indiske språk. Bak finnes en ordliste som jeg kommer til å benytte meg av. Boka er på over femhundre sider, så jeg blir nok ikke ferdig med den denne helgen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei - etter to ukers ferie der jeg har slappet av med gjennsyn med gammel Agatha Christie har jeg nå funnet en Val Dermot jeg ikke har lest - "Som sunket i jorden". Den starter bra, blir en avslappende lesehelg. Har også lastet ned Jostein Gaarders "En fabel om jordens klima og miljø", det bli bok to.
Ellers har jeg akkurat avsluttet Jeffrey Achers bok "Bare tiden vil vise" - første bok i en trilogi (tror jeg). Slettes ikke verst - men i e-bokformat bli det ikke helt det samme.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her blir det å fortsette med Kvinner som elsker av Lawrence,en meget omstendelig og lang bok. Driver også og prøver ut lydbok,så der har jeg Før jeg brenner ned av Gaute Heivoll.Den er veldig bra,synes jeg. God helg til dere alle:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du verden, er det fredag alt? Blir heilt forvirra av alle desse helgene som kjem og gjeng. Får prøve å finne fotfeste med Kings Bay-saken av Monica Kristensen. Har alt kome nokre sider i veg, og den virkar å vere både grundig og velskriven.

Eg ligg også godt an i Far Goriot, er ferdig med dei to første kapitla, men kjem nok til å nytte helga til å bla litt tilbake i det eg har lest og prøve å finne ut av ting eg lurer på. Blir vel eit innlegg eller to i diskusjonstråden før helga er over.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Blir nok bare Far Goriot på meg også denne helgen, er som mye annet som skjer og så mye som skal gjøres:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skal fortsette på boka om Tallmagi, og for se om jeg klarer å lese den ut. Kommet til kap 4.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Med eit travelt skuleår godt i gang og ingen delar av jobben på bibliotek (buhu!) vert det mindre tid til lesing her òg - men eg har då nok bøker eg driv på med for det... Eg har Attachments av Rainbow Rowell som hovudbok. Eg likte svært godt ungdomsbøkene hennar, Eleanor and Park og Fangirl, men er ikkje heilt hekta av denne enno. Morosam, lett, underhaldande, men utan karakterane som var so gode i ungdomsbøkene.
På senga les eg, etter inspirasjon frå ein venegjeng på hyttetur førre helg, fyrste Harry Potter-boka. Eg oppdaga det var fire år sidan sist, då er det vel lov? Heile serien kjem til å vera sengelektyre utover hausten.
På øyra har eg høyrespelversjonen av Neverwhere av Neil Gaiman, høyrt for andre gong på under eit år. Har berre att ein episode (som eg sparar på), so til helgas forflytningar på buss eller til fots vert det nok attende til novellesamlinga Rogues, om alle dei som står midt mellom helt og skurk i litteraturen. Svært mange gode, men eg er ikkje so vant til å lytta til noveller, og det vert derfor litt i rykk og napp.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad Wøien