Leser "Glass og aske" av Ann Syrehn Tomasevic,har bare lest ca 100 sider,den er så utrolig kjedelig,så lurer på å legge den bort! Det er ikke mange bøker jeg har gjort det med,men akkurat nå har jeg så mange andre bøker som jeg har mer lyst til å lese!! Er det noen som har lest den boka,og som kan gi meg en god grunn til å fortsette,hadde satt pris på det!!?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Nei dessverre, orka ikke lese den ferdig , skjønner deg godt, men lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei og nei, den ligger og venter på meg! :O Hmpf...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du må ikke la deg "skremme" av mine ord! Det kan godt være at du får et et annet inntrykk! Kanskje det bare ikke er rett bok akkurat nå for meg!
Så håper du leser den:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg kommer til å lese den, etterhvert. :) Moro å se hva andre mener og. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit R