Malamuten er nydelig, skjønner godt at du/dere vil ha en til. Vi hadde en liten Siberian Husky i mange år, men mistet henne for et par år siden. Foreldrene mine har nok bestemt seg for at det blir den eneste, men vi får se om de ombestemmer seg :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

For oss er det ingen andre hunder,malamutene er så utrolig menneskekjære og rolige! Det eneste negative er at de kan være litt aggressive mot andre hunder,da helst mot samme kjønn,og at ca to ganger i året feller pels,og da er hele huset hvitlagt!! Vi var helt bestemt for et år siden til aldri mer ha hund igjen,men tiden leger alle sår,og nå merker jeg at livet ikke er det samme uten en god bamsehund! Så kanskje foreldrene dine sitter med samme tankene:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB