Håper det går greit med hjemmeside også? Den er i alle fall om bøker, en skikkelig bok-hjemmeside! ;)

Tones bokside heter min tumleplass. Har anmeldelser her av bøker jeg har lest siden 2002. Mest seriebøker, men det har blitt en del andre bøker også av både romaner, fagbøker og mer. Mye av innholdet er serierelatert (som f.eks. oversikt over illustratørene, når de enkelte seriene har blitt utgitt, hvor lenge til neste bok osv.), men er man ikke interessert i serier så er det jo bare å sile det bort og konsentrere seg om det andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Har vært å sett på den og den er FANTASTISK!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk skal du ha for tilbakemeldingen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes du har en helt super bokside, Tone. Jeg er jevnlig innom for å få tips og ideer til nye bøker og serier. Samt for å lese dine meninger om bøker jeg også har lest, gøy å lese hva andre synes om bøkene også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk! Godt den kan være til nytte for andre også. Det er jo noe av det jeg liker så godt med Bokelskere, at jeg kan finne tips om bøker og se hva andre synes, også ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

veldig fin side :) har lagret adressen og blir å titte innom titt og ofte :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk skal du ha! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror ikke jeg har sagt det til deg før - men jeg liker hjemmesiden din veldig godt. Imponerende at du har holdt på så lenge og det er også den eneste jeg har sett som er så detaljert på serier. Kudoz!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk, det var en hyggelig tilbakemelding å få! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var innholdsrik den der.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalLailaDemeterJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilHarald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne Sandberg