Hei, til alle dere som husker meg! Endelig har jeg fått muligheten til å komme tilbake til Bokelskere, noe jeg er kjempeglad for!!! Håper at jeg kan føle meg like hjemme som før. Har savnet alle dere bokelskere kjempemye!
Nå må jeg bare finne tilbake til alle bøkene mine, samle tilbake alle stjernene mine, og følge alle sammen igjen. Huff, for et slit! Men heldigvis er det verdt det!

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Så flott Rebecca!! Velkommen tilbake! Jeg har også vært fraværende en god stund,noen måneder faktisk,så ble glad da jeg så navnet ditt igjen,fikk inspirasjon til å "hive" meg inn i diskusjonene igjen!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Velkommen tilbake! Hyggelig å se deg her igen :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hva skjedee?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Velkommen tilbake! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra! Har savna diskusjonsinnlegga dine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hyggelig at du er tilbake og synd at du slettet kontoen din. Kjenner jeg er nysgjerrig på hvorfor du har bestemt deg for å komme tilbake. Har du lyst å fortelle?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Flott, velkommen tilbake! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Deg husker jeg kjempegodt, koselig å se du er tilbake igjen! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

AudhildHilde Merete GjessingmgeIngeborg GSolveigStig TStine SevilhaugEllen E. MartolTone SundlandNinaHarald KMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth SveeNicolai Alexander StyveEirin EftevandBeathe SolbergToveIngvild SIreneleserRandiASiljeAnn EkerhovdVibekeMarianne_Trude JensenMette-MJulie StensethKirsten LundMonica CarlsenTrineBeate KristinMarianne  SkageNabodamaAkima MontgomeryIngeborgGro-Anita RoenAlice NordliHilde H HelsethBjørg  Frøysaa