Vil tipse om bok 6 i Udødelig spenning-serien. De 5 første bøkene handler om Anna Strong (ser du har henne med her fra før av), men fra bok 6 er det ny forfatter: Jeaniene Frost, og hennes hovedperson Catherine Crawfield som er halvt vampyr og halvt menneske. Jeg vet ikke hvor mange som er skrevet i den serien dessverre. Første bok heter i alle fall Halvveis til graven.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

På fantasticfiction står det at det er 4 bøker i serien Night Huntress som Halvveis til graven er første bok av. De kom ut 2007-2009, det er også 2 bøker i serien Night Huntress World i 2010.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk skal du ha, da vet jeg det! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har allerede lest den, selv om den ikke står på listen her!^^ Har bare glemt å ha den med... Takk:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig! Kjekk med slike lister som man kan hente lesetips fra :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen