Er dere klare for helg nå?

Her går det tregt med lesingen så jeg satser på at det blir en blanding av lese- og filmhelg. Siden jeg er litt treg på filmfronten så har jeg flere filmer jeg lenge har hatt lyst til å se så nå er det på tide å få gjort det. Planen er å få sett Don John med favoritt Joseph Gordon-Levitt, Monster med Charlize Theron og Precious som jeg har planlagt å se i flere år.

På bokfronten er det lite endring siden forrige helg, jeg holder fortsatt på med Hell's angels av Hunter S. Thompson. Dette er så langt en god og interessant bok, men det går tregt akkurat nå.
Talking with My Mouth Full My Life as a Professional Eater av Gail Simmons er også fortsatt med meg. For matentusiaster og Top Chef-fans er denne verdt å få med seg.
Så får vi se om jeg også begynner på Far Goriot av Honoré de Balzac, som vi skal lese i lesesirkelen.

God helg bokelskere!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 21 svar.

Nå er jeg ferdig med å lese Hvorfor hopper jeg for andre gang. Den bør flere lese.Er 227 side rog er lettlest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er jeg i gang med Unni Lindell's siste "Brudekisten" Ser at ingen, foreløpig, følger boken og måtte derfor registrere den her (uten bilde) Er litt usikker på hvordan jeg kan legge inn coveret på boken. God helg til alle bokelskere her på siden...Vibeke: flott bilde av deg..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tusen takk, Britt :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjempe klar for helg!!
Har slitt med etterdønninger av influensa hele uka, men i dag er formen bra og jeg har vært på lang skogstur med hunden. :) på tur begynt jeg med "Av jord er du kommet" av Chris Tvedt på lydbok. Virker lovende!!
Ellers holder jeg også på med første del av Gardell sin trilogi om hiv/aids som han selv leser :) litt tungt å holde konsentrasjonen oppe i og med at det er på svensk, men har stor tro på den!
I papirformat holder jeg på med "Ceecee Honeycutts reddende engler" av Beth Hoffman. Nydelig og rørende bok. Hadde både ledd og grått før jeg passerte side 80 ;)
Fullførte "Potensgiverne" i går. En morsom og humoristisk hvile bok :)
God helg alle sammen!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Eg lyttar til Tore Renberg som les den nye boka si Angrep fra alle kanter. (Ei bok eg strevar med å få lagt inn her på bokelskere.no. Hint hint!) Ei kjempebra bok, som eg kjem til å bli ferdig med i morgon. Neste lydbok blir kanskje Klokkemakeren av Gert Nygårdshaug.

På nattbordet har eg ein britisk historisk kriminalroman; Oppløsning av C.J. Sansom - som eg også hyggar meg med.

Ynskjer alle ei god helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Er også klar for Tore Renbergs "Angrep fra alle kanter":)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utrolig klar for helg :-) Selv om jeg er veldig glad i jobben min, ble det i drøyeste laget denne uka. 25 barn som skulle ha på og av regntøy et par ganger om dagen, etter måneder med joggesko og lette klær, var virkelig en utfordring...Satser på en tørrere periode neste uke :-)
Men nå er det fredag, og jeg har kjøpt 3 bøker av Camilla Lackberg til den nette sum av kr. 30 - og da var 2 innbundne. Så det blir "Ulykkesfuglen" i kveld .
Til min glede fant jeg "Far Goriot ", av Honoré de Balzac, i bokhylla mi. Skal lese den, men uten å "være med" dere i lesesirkelen. Tar den i mitt tempo - når jeg har tid og lyst:-)
Ellers så har jeg faktisk sett film i kveld - takket være deg Vibeke! Fant "Monster" med Charlize Theron på netflix - og synes den var god!

God helg :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er gøy å høre, morsomt at vi kan tipse hverandre om andre ting enn bøker :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det går litt tregt med lesingen her om dagen også. Jeg leser fortsatt Gavin og Ocean. Som jeg nevnte forrige helg så er ikke dette en bok helt etter min smak, men det går da fremover.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har et strikketøy jeg må skynde meg med å få ferdig, og da passet det fint å begynne på "Min kamp 1" som jeg har hatt liggende som lydbok, men som jeg ikke har kommet i gang med før. Og jeg må si at jeg synes den er fascinerende bra, men samtidig er jeg litt usikker på om det faktisk også kan skyldes oppleseren, - jeg vet ikke om jeg hadde blitt trukket like mye inn i handlingen hvis den hadde kommet via bokstaver på papiret! Oppleseren, Anders Ribu, treffer etter min mening forfatterens stemme helt, og helt uten et snev av teater som kan plage meg hos andre. Så nå gleder jeg meg til å strikke og lytte!
Og hvis ørene trenger en pause, har jeg akkurat begynt på Tove Janssons barndomsskildring "Billedhuggerens datter". Den har deilig korte kapitler som tar meg med inn i hennes barndoms univers hvor jeg plutselig gjenfinner bilder og vesener fra Mummiverdenen, - veldig fascinerende!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Alle planene mine for denne helga gikk i dass, så nå er jeg igang med litt bøker hist og pist. Leser "The fault in our stars" av John Greene, Jenta med snø i håret av Ninni Schulmann, Det vi kan stå for av Geir Lippestad, De tre musketerer(husker ikke forfatteren). Ja, det var det hele.

God helg! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

God helg, ja.

Eg er straks ferdig med Døden i Venedig av Thomas Mann, ei bok eg les med ei blanding av kvalme og begeistring. Så har eg ikkje heilt bestemt meg for kva som blir neste bok, men eg heller mot Kings Bay-saken av Monica Kristensen.

Og sjølvsagt er eg klar for å starte på lesesirkelboka Far Goriot. Jau, helga blir fin, den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og etter at eg skreiv dette såg eg at Olivensteinen av Gunn Marit Nisja hadde ramla ned i postkassa. Signert eksemplar direkte frå forfattaren. Det var så hyggeleg at eg flytter den rett opp på topp i leselista, Monica får vente litt til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg koser meg, og leser litt nå og da i boka Det året Ricardo Reis døde av nobelprisvinner José Saramago, aha, for en herlig bok. Etter flere gode kommentarer her har gått til innkjøp av Stoner av John Williams, begynner nok på den i løpet av helga.
Så har jeg selvfølgelig Gamle Goriot liggene klar, det skal bli artig med et nytt gjensyn med denne litt snodige Goriot som bor i et billig pensjonat i Paris, en roman fra 1835.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Monster er en vanvittig bra film! En av mine favoritter. Gleder meg til å høre hva du synes. Jeg har akkurat begynt på Mysteriet mamma Allerede på første side er det klart at dette blir en følelsesladet bokopplevelse!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Da har jeg sett Monster og den er like bra som jeg husket. For en forvandling Charlize Theron må ha gått gjennom for denne rollen, utrolig bra! Det at dette er basert på en virkelig person gjør det bare ennå mer imponerende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har sett den en gang før, men det er så lenge siden at jeg bare husker at Charlize Theron er helt rå i denne filmen. Skal gi en tilbakemelding når jeg får sett den på nytt.
Mysteriet Mamma har jeg liggende, den flytter nå litt framover i lesebunken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en sterk bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg anser ikke meg selv for å være spesielt sentimental eller lett bevegelig, men dette kjenner jeg blir emosjonelt, og jeg er bare kommet til side 44. Samtidig tenker jeg at en del av grunnen til at denne treffer meg er at den ikke er skrevet som en tåre perser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal fortsette med The Goldfinch av Donna Tartt på lydbok, og så ble jeg så begeistret for Leif Engers SÅ UNG, SÅ KJEKK, SÅ MODIG at jeg har startet på Ned til elva, som vel kom først.
Noe mer tror jeg ikke jeg rekker over :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er i gang med Far Goriot,skal ikke følge lesesirkelen,men ble inspirert til å lese den lell. Mange år siden sist. Ellers er det kommet nytt nummer av Klassisk forum som sikkert også blir lest i helgen og så blir det nok tid til litt Tv og kanskje en film. God helg til alle.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken