På barneskolen skrev jeg en bokanmeldelse som handlet om Andre Verdenskrig og en gutt som etterhvert ble vervet til SS soldat. Denne boka grep meg og jeg har prøvd å finne den i mange år, noe som er vanskelig siden jeg ikke husker tittelen. Jeg trodde det het "En ved navn Kisselbach", men får ikke treff når jeg søker på dette. Noen som vet hvilken bok jeg sikter til?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Ved søk på Kisselbach på biblioteksøk får jeg 11 treff, de 2 første på norsk og tysk ser ut til å være boka du søker. Den norske utgaven finnes på flere bibliotek, og det står at den handler om Hitlerjugend.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er den første der, ja! En het Kisselbach. Tusen takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

VibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHeidi HoltanInger-Lise