Morsomt! Jeg har min fars regnestav liggende i en skuff - et fornemt verktøy i svart etui. Sammen med min bestefars barberbladsliper, som er favorittklenodiet i min lille oldsaksssamling.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

På vårt småbruk ble det revet en gammel løe for ca tre uker siden,omtrent når du skrev dette innlegget! Under gulvet fant vår datter en merkelig tingest,hun la ut bilde på facebook,fikk raskt svar at det var en barberbladsliper! Hadde aldri hørt om noe sånt før,og derfor var det så artig at det var nevnt i denne tråden!!Så nå er også hun,akkurat som deg,en heldig eier av en barberbladsliper:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKaren RamsvikKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja Solemdal