Solveig Schultz Ulrichsen holdt de forelesningene om Père Goriot som fikk meg til å sky Balzac i flere tiår... Men hun var Balzac-spesialisten, så forordet kan være bra nok, det!

Vi er flere som aldri lærer; vil du overta et ekstra eksemplar av Gabriel Garcia Marquez' memoarer? Jeg mener å ha registrert i en tråd for en stund siden at du ønsket deg den - men da hadde jeg ikke lokalisert mine eksemplarer ennå. Dét har jeg nå!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ha, ha, ja felles skjebne ... osv. Vi har vel utvekslet noen erfaringer på dette området før vi, annelingua :-)
Ang. advarselen om Solveig Schult Ulriksen og Balzac, kanskje jeg leser forordet til slutt. Det er ikke alltid det er så dumt.

Jeg sier ja, tusen takk til ditt sjenerøse tilbud om Marquez' memoarer. Tok en rask titt på ønskelisten din, men har dessverre ikke noe å by på her. I fare for å rote til Kjells tråd om Ev2 enda mer, hvisker jeg et tusen takk også for tipset om Larsens tatertrilogi - gripende og rystende lesing, er oppslukt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKaren RamsvikKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja Solemdal