Personlig var dette en veldig tung bok å komme igjenom. Jeg har aldri holdt på å gi opp en bok før, men denne var rett før ble lagt tilbake på bokhylla. For meg hendte det litt for lite, og jeg ble liksom ventene på at det skulle skje noe om aldri skjedde.

Samtidig synes jeg boken nesten skal ha ros for en spesielle følelsen man sitter igjen med når siste side er lest ut. Jeg klarer liksom ikke å besteme meg for om jeg syntes det var en fin eller trist slutt.

Så konklusjonen blir vel: Det var en tung bok å lese, men satt igjen med en smågod følelse når den var ferdig lest. Så kan nok anbefale den for folk som liker å lese litt enkel historie og som ikke trenger alt for mye action i handlingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg leste den på engelsk, noe jeg aldri har problemer med. Men jeg er enig i at det var tungt å komme inn i denne. Likevel synes jeg den var kjempeflott, med en spennende historie. Særlig fordi dette er en del av verdenshistorien vi ikke lærer altfor mye om i Norge, men som jeg har stor interesse for, var denne boka en interessant og god opplevelse. Og jeg synes slutten var bare trist. Alt var liksom ødelagt uten mulighet for forbedring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAva