... var tidligere på forsida. Jeg pleide å kikke på denne for å se om noen interessante bøker var lagt til, som jeg enten hadde lest sjøl og ikke lagt inn i samlinga før, eller kanskje aller helst for å finne noe som jeg hadde lyst til å lese.

Ser disse bøkene nå er borte, og jeg savner dem. Er jeg aleine om det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Denne er tilbake nå. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, har med glede lagt merke til det... Takk skal du ha!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser ut som den ligger der, men utfordringen er sikkert å få nye bøker inn. Det kommer hele tiden nye bokelskere til som legger inn alt de har lest, både gammelt og nytt, men mest gammelt, naturlig nok.

Den om "Bøker som leses nå" inneholder nok flere nyheter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ønsker og ønsker ... har sendt mail til Andre, så får vi se hva han sier. Den stripen var litt av moroa synes nå jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg savner den også! Det var jo en god måte å oppdage nye bøker på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei det er du ikke. Den har vært etterlyst før her, og har nok lagt seg et stykke bak. Flott at flere ønsker den tilbake, så nå får vi håpe det kan la seg gjøre å få den tilbake.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik Falla