Takket være gode omtaler her inne, bl.a. fra deg, bestilte jeg denne boka. Og nå har jeg hatt en helg herlig fri for store planer, så jeg har kunnet forsvinne inn i Stoners verden. Og for ei bok! Selv uten de store og spennende begivenhetene, ble den så fengslende at den var vanskelig å legge fra seg. Ser en av kommentarene på bokas omslag er: En bemerkelsesverdig gripende historie, fortalt i en lavmælt, nøktern prosa. Det stemmer forsåvidt, men i historien ligger også refleksjoner og betraktninger som er utrolig treffende og noen ganger rystende og får meg til å lese sekvenser om igjen for å få med meg alt - også måten han forteller på.

Det er lenge siden jeg har merket av for "favorittbok", men denne er nå lagt til blant mine favoritter :))

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, ikke sant :) Ikke lett å sette ord på hva som gjør boka så fengslende, men det er så godt med slike opplevelser. Jeg kan leve lenge på det :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nå har jeg kjøpt den, på engelsk - så er det bare å finne tid til å lese den. (Det går så mye "småttere" med papirbøker, enn lydbøker hos meg)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda A