En vanvittig spennende og medrivende roman det var vanskelig å legge fra seg.

Nå er riktignok hovedpersonen i Night Film – Scott McGrath – gravejournalist og ikke privatdetektiv, men jeg fikk fra første stund assosiasjoner til krim noir-sjangeren, og disse ble ikke mindre da jeg kom til dette sitatet et stykke ut i boken:

Somewhere Sam Spade just rolled over in his grave.

– en liten hilsen til selveste Dashiell Hammett.

Jeg hørte denne som lydbok, og med den fulgte en pdf-fil med bilder, avisartikler m.m. fra papirutgaven. Her er det også en webadresse til en app med instruksjoner om hvordan man kan finne ytterligere ekstramateriale. En fiffig og morsom gimmick :-)

En klar femmer på terningen fra meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne har jeg hatt nedlastet en stund og får lyst til å lytte til når jeg leser dette :-) En del andre prosjekter om dagen, men den rykker opp på leselisten !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas