Misunner deg ikke snegletiden din, det må jeg bare si. Men høsten kommer nok snart tilbake :-)

Det er stort sett hvertfall to bøker her og. Hovedboken som er sengeboken min, og uteboken min som jeg leser noen sider i her og der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, snegletiden er hard og brutal. Tror ikke viserne på klokkene her virker i det hele tatt:) Og det hjelper ikke å oppleve den samme dagen om og om igjen. Nesten ingen vits i å stå opp, haha.

Har et sånt lesesystem jeg også, en bok som jeg leser på dagtid og en bok om natten. Greit å veksle litt og slippe å drasse på den samme boka "overalt". Syns det er greit å veksle mellom to bøker. Leser fortere også, da. Aner ikke hvorfor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er forresten en liten kommentar om Michael Jackson Conspiracy.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjenner meg så igjen i det du beskriver som snegletid!
Laaange dager og uendelige uker til tider...
Håper du finner noen bøker å bli helt oppslukt av slik at tiden går litt raskere! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, lange dager, uker og måneder er kjipt og en real tålmodighetstest. Har vært sykmeldt i over ett år nå og samtidig er jeg arbeidsledig så dagene blir fort lange og traurige. Tiden går alt annet enn fort. Så vi får bare begrave oss i bøker:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege