Aphrodite Jones er et kjent navn innen True Crime-tv, det er derfor ikke overraskende at hun var med å dekke Jackson-rettssaken, selv om jeg ikke visste det før jeg fant denne boka. Hun har en egen stil som ofte kan føles litt sensasjonspreget, men jeg tror det har vært positivt med tanke på denne boken.

Jackson ble korsfestet av media både før, under og etter rettssaken, til tross for at juryen mente han var uskyldig i anklagene. Jones er veldig åpen og sier selv at hun var en av journalistene som hang seg på toget, dette nevner hun både i forord og etterord, men merkelig nok ser man ikke noe til det i boken. I ettertid endret hun mening og endte dermed opp å skrive denne boken. Dette er en oppsummering av rettssaken og viser hvorfor juryen kom til konklusjonen de gjorde, på den måten er det greit at hun ikke nevner sin egen rolle. Allikevel mener jeg hun med fordel kunne lagt inn sine egne tanker.

Boken er interessant og jeg lærte mye som jeg ikke fikk med meg under rettsaken. Du får høre vitnemål fra kjente stjerner, et frustrert aktorat og mye om hvem anklagerne var, i tillegg får du mye informasjon om den kjente Bashir-dokumentaren.
Den oppleves ikke som et referat, men en levende scene beskrevet med uttrykk og tanker. Det oppleves som litt irriterende at hun beskriver ansiktsuttrykk og mulige tanker, men det er også med på å gjøre boken lettvint og interessant. Det er noen svakheter ved boken, som at dette er et forsvar av Jackson og ikke en objektiv gjennomgang, men jeg synes boken var verdt å lese. Spesielt om man er Jacksom-fan og ønsker mer informasjon om rettsaken og kontroversene rundt den.

Dette er den eneste boken jeg har lest om rettsaken og det gjorde jeg mest fordi Aphrodite Jones er et navn jeg kjenner fra før. Personlig hadde jeg ingen mening om Jackson var skyldig eller ikke, men etter å ha lest denne boken så er det tydelig at det er mye som skurrer med tanke på grunnlaget for siktelsen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Meget bra omtale, Vibeke og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive den for min skyld:) Det setter jeg pris på. Og nå håper jeg at jeg kan bestille boka på en eller annen norsk nettside. Vil jo gjerne lese den på engelsk, men vil helst ikke bestille bøker fra utlandske nettsider. Så håper det er mulighet for meg å få tak i den. Michael Jackson var en av mine store barndomshelter, så denne boka tror jeg er interessant.

Tusen takk igjen for at du tok deg tid å skrive om boka og beklager for min noe sene respons. Er ikke på bokelskere.no hver dag, men skal prøve å stikke innom oftere. Takk for fin og spennende omtale:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selvfølgelig og tusen takk :-)

Du får tak i den på Adlibris.no. Som Michael Jackson-fan er jeg helt sikker på at du kommer til å like den. Og du behøver ikke å beklage for at du ikke er her inne hver dag, det er noe av fordelen med nettet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tar den nettsiden faktura eller må man betale med kort? Foretrekker nettsider hvor man kan bestille faktura. Jeg er litt gammeldags sådan hehe:) Men vil jo lese boka:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har handlet fra Adlibris flere ganger og det har aldri vært noe problemer med å betale med kort, men de tar også faktura :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fint, liker gamlemetoden best:) Takk for omtale og hjelp:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit R