Godt å høre. Fin kommentar. Mange sjåfører leser. Og lydbøkene har økt litteraturens tilgjengelighet i lastebilhytta. På Høydalsmo, Furulund og Tiur’n Vegkro er det etablert bibliotek for langtransportsjåfører etter initiativ fra Norsk Transportarbeiderforbund.
- Tipper natteravninga kan gi noen av de samme vibbene som lastebilkjøringa gjorde?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for fin tilbakemelding, Odin :-) Har faktisk blitt fortalt om biblioteket på Høydalsmo men har aldri stansa der på min ferd øst-vest Odda-østlandet. Kjører stort sett direkte i KIA`en. Tanken er supergod, tenker jeg, og legger kjapt og eplekjekt til at kuskene i langtransportyrket har godt av å høre på annet enn Sven Ingvars og Waylon Jennings ;-) Fra spøk til eksospotte; Det fins som du sier mange beleste kusker på veien, synd de ikke får mer oppmerksomhet. Er redd de må ta en del av skylda sjøl i og med at de ikke viser seg fram. Kanskje transportarbeiderforbundet kunne utlyse en dikt- og skribentkonkurranse med tanke på bokutgivelse for å trigge evnene til de av kuskene som har interessen. Er rimelig sikker på at det ville vært nok kvalitet til at publikum fatta interesse.

Jeg er leder for Natteravnene i Odda og vandrer nattelangs sammen med ulike andre 14-16 ganger i året. Det er både gøy, interessant og viktig. Ungdommene tar oss vel i mot, det dukker stadig opp klemmer, ikke bare sånne litt kalde klemmer, men like gjerne skikkelig bamseklemmer, ikke bare når vi vandrer, like gjerne når vi prater med ungdom på gata en solskinnsdag eller på andre arenaer. Natteravning i utelivsmiljøet er en fin ting!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand