Fy fillern, nå begynner det å bli vanskelig! Her er det mange bøker jeg har og har lyst til å lese:)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Du får stemme på de bøkene du har lyst til å lese. Minst to, i alle fall.

Godt valg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig, det bli vanskelig å velge, for her er det flere bøker jeg absolutt kan tenke meg å lese sammen med dere andre. Valgets kval :) Virkelig mange gode forslag.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi får håpe lesesirkelen holder det gående framover, så kan de bøkene som ikke blir valgt foreslås på nytt når kategorien dukker opp igjen senere.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja ikke bare lyst til å lese, men til å lese sammen med dere!
Legg inn noen gode argumenter for boken "din" nå i innspurten da, Strindin :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

:-) jeg har lyst til å lese den i lesesirkel fordi Faulkner er en av de helt store amerikanske forfatterne. Samtidig er han ikke den mest tilgjengelige. Jeg har hørt Light in August og basert på den er han slettes ikke utilgjengelig, men likevel en modernist. Jeg tror av de beste i bruk av symbolikk og historien hadde mange lag. Jeg husker jeg satt igjen med en del spørsmål jeg ikke fant svar på alene.

Light in August hadde en helt egen dyster fortettet stemning. Faulkner regnes som sørstatenes store forteller, men jeg tror han er mer psykologisk enn for eksempel Twain. "Hva gjorde sørstatene med folk", like mye som "hva gjorde folk i sørstatene" tror jeg er del av hans tema. Jeg tror det vil være mye å diskutere i bøkene og mange innfallsvinkler. Og jeg tror formen gjør at det kan være bra med litt drahjelp og flere sitt blikk på teksten. Larmen og vreden regnes som Faulkners hovedverk.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieDolly DuckHilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin Berg