Dette er en bok som tar tid å lese, men uansett hva man mener om temaet er dette kjempeviktig for alle. Piketty har skrevet på slik måte at han tenkte på vanlige lesere, ikke bare de med studier innen økonomi. Noen deler bør man lese flere ganger og tenke igjen om temaer og problemstillinger. Spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det var en god ide å merke hvor det begynner hver del (s.71, s.183 osv.) som om det var fem bøker i en bok. Slik ble den lettere å lese mer enn 900 sider!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Imponerende å lese den på fransk. Spesielt sidan statistikken viser at veldig mange som startar på denne boka ikkje fullfører den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk! Om man kan lese den like godt på fransk eller engelsk, så er det greit å lese originalen. :-) Jeg visste om statistikken, og har tatt dette som en utfordring... jeg er ihvertfall halvveis. Det krever tid til å tigge en del ting han mener. Derfor leser jeg igjen noen sider på nytt for å se om jeg har forstått dem godt. Jeg liker at man ikke drukner i statistikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tonje SivertsenBeathe SolbergHarald KMarianne MSynnøve H HoelHilde H HelsethKarin BergEllen E. MartolÅsmund ÅdnøyTrine Lise NormannEirik RøkkumKaramasov11Bjørg L.TanteMamieRoger MartinsenNils HAnne-Stine Ruud HusevågNicolai Alexander StyveTone SundlandVannflaskeStig TToveLilleviNinaCarine OlsrødBård StøreKirsten LundInger-LiseGrete AastorpPiippokattaHenrik  Holtvedt AndersenMorten MüllerBeritBLailaMarit HåverstadReidun Anette AugustinAneEivind  VaksvikEgil StangelandMarianne  Skage