Veldig bra med en oversikt over felleslesing vi har hatt.

Må nevne at den første felleslesningen jeg hadde her inne var av Don Quijote, et prosjekt som KjellG sto for. Det var et uforglemmelig møte med en ukjent forfatter og hans ridder. Det er nå to år siden jeg leste denne boken, men ridderen av den bedrøvede skikkelse er umulig å glemme.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Vi får ære den som ærast skal: Annelingua tok initiativet og regisserte lesinga på ein aldeles fortreffeleg måte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste bare første bok (sololesing) for noen år siden. Syntes det ble for ensformig og for mange gjentakelser. Tok jeg feil?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, så hadde vi jo Dickens samlete! Det var også KjellG's verk. Kom vel aldri helt i mål, men mange fine lesestunder og samtaler.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvor finner man diskusjonstrådene til Dickens-lesingen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter litt leting fant jeg denne, som vel må være hovedtråden. Det var en omfattende felleslesing med mange bøker og tråder. Og det var som sagt den navnebror som holdt styr på alt dette. Veldig artig og givende å være med på.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Da er også Dickens med i oversikten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtBerit B Lie