Ja, denne (lyd-)boka var i sannhet triste greier. Jeg synes det blir sjangerbrudd når man trekker inn science fiction-elementer helt på slutten, uten å ha annonsert det tidligere i boka. Det blir på en måte å lure leseren. Det virker som om forfatteren har valgt billige sensasjoner i stedet for å skrive et ordentlig krim-mysterium.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig med deg. Leste (lyttet)denne ferdig bare av prinsipp. Den var ikke god etter min smak...langdryg og rotete og spekulativ, nå er ikke jeg særlig tilhenger av science fiction da, det hadde nok sitt å si for min bedømmelse...ville ikke ha priset denne jeg nei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud Husevåg