Lest denne boka minst 10 ganger. Var nesten litt skummel når jeg var liten husker jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det var Quentin Blakes illustrasjoner som gjorde den så fæl, husker dere ansiktet til hun sjefsheksen når hun tar av masken? Jeg pleide å ha hånden over tegningen når jeg leste akkurat den siden, hun var jo så ekkel!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Digger den boka. Den er festlig og skummel på en gang. Kanskje ikke skummel nå, men da jeg var mindre. I hvert fall filmatiseringen. Jeg husker godt hvor redd jeg var ypperste heksa da hun tok av seg masken. Fikk ikke sove noe særlig flere netter etter jeg så filmen første gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh, denne syns jeg også var litt skummel når jeg var mindre, hørte den første gangen på lydbok! Leser den igjen nå, på engelsk:D Liker den veldig godt! Elsker bøkene til Roald Dalh!:D Har vel lest nesten alle!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker bøkene av Roald Dahl og husker "heksene" var ena v de skumleste, for å ikke snakke om filmatiseringen, hehe!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er kjempeglad i denne boka! Den ble lest for meg når jeg og var liten, og jeg kan og huske at den var litt skummel - derfor har jeg lest den nå i ettertid flere ganger og har, som sagt, blitt kjempeglad i boka!

Men synes og at Roald Dahl i seg selv er kjempekjekke bøker:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, jeg synes også den var skummel da jeg var lita! Men var en av favorittbøkene mine, så den ble slukt mange ganger, sammen med andre av Roald Dahls bøker. Jeg har planlagt å kjøpe dem nå slik at jeg kan ha dem og få lest dem på nytt. Har vel ikke lest en bok av ham på minst 10 år, så det hadde vært artig med gjenlesninger av de gode barndomsbokminnene :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken