Nei, jeg har ikke sett serien og jeg må si det er ikke fristende pr. d.d. siden boka ikke falt i smak for å si det mildt. Betryggende å høre at du ga opp serien når jeg tenker på hva jeg skrev om boka :) Men jeg leser da at noen trykker boka til sitt bryst, slik er de nå en gang, alle slags bøker kan ikke fenge og falle i smak hos alle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja - heldigvis er det forskjell på bøker, ettersom det er så stor forskjell på oss lesere! ;) Vi får heller ta oss en tur selv (eller flere) til Donaus bredder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det hadde vært noe :) Og ikke bare noe jeg sier. Jeg husker godt når boka ble omtalt og rost opp i skyene, jeg skal ikke si av hvem, og jeg var på nippen til å kjøpe den. Var i bokhylla for å sjekke, men heldigvis det står så mange andre der som høres mer fristende ut. Kunne likevel veldig godt tenkt meg et møte med Donau sammen med andre bokelskere. Kanskje neste sommer?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MaikenHeidiElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronilleEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan Haugen