Jeg har kun lest John Fantes "Spør støvet", og det gjorde jeg etter nyttår i år. Jeg kommer garantert til å lese mer av ham! Ellers ble jeg selv for et par år siden oppmerksom på det lille forlaget Arneberg, som utgir, om ikke så mange bøker, så er de kvalitativt gode, alle som en! Jeg MÅ eie gode bøker jeg har lest. Jeg lurer på hvordan det skal gå etter hvert. Jeg er "bare" midt i førtiårene, og huset er fullt av bøker. Jeg har ikke plass til mer. Og jeg kommer jo ikke akkurat til å slutte å kjøpe bøker de neste 20-30 årene ... ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

"... MÅ eie gode bøker jeg har lest ... midt i førtiårene ... huset fullt av bøker ... har ikke plass til mer .. kommer ikke akkurat til å slutte..." Jo, takk eg kjenner att alle symptoma - eg har same sjuka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHilde Vrangsagenqweeksilber