Det må være "Hvordan soldaten reparerer grammofonen" av Sasa Stanisic. Nydelig språk, det er nå en ting. Det tyder jo også på en god oversetter. Først og fremst er det evnen til å fortelle store historier, med få ord som treffer meg. Et svært gledelig, om enn tilfeldig, bekjentskap.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Denne ble jeg nysgjerrig på. Har satt den opp på ønskelisten min :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra :) den er en glede å lese. Si gjerne hva du synes når du har lest den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er Hvordan soldaten reparerer grammofonen bestilt på Antikvariat.net - til tross for at jeg egentlig hadde bestemt meg for å lese noen av de mer enn 300 bøkene jeg har på vent før jeg kjøpte flere bøker. Men, men ... Når jeg får tid til å lese den, vet jeg ikke, men skal prøve å huske å skrive noen ord :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Trøst deg med at jeg kjøper nye bøker hele tiden selv om jeg har over 700 uleste i hyller og på lesebrett. Det går bare ikke å la være :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaKirsten LundMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine Pedersen