Begge bøkene du nevner er helt ukjente for meg. Drapssaken med Amanda Knox har jeg fått med meg. Så en dokumentar om saken, og jeg fikk fort en følelse av at hun ikke var så uskyldig som hun ønsket å fremstå. Hutteriter har jeg ikke hørt om, er det noe ala amish-folket?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Om hun er uskyldig eller ikke vet jeg ikke noe om, men jeg mener helt klart at det ikke finnes noen beviser for at hun faktisk er skyldig i drapet. Personlig mener jeg hun oppførte seg både merkelig og forstyrrende etter drapet, men det alene beviser ikke at hun hadde noe med det å gjøre. Er usikker på om jeg har sett akkurat den dokumentaren, men den høres veldig interessant ut.

Man kan si at hutteritene er "kusinen" til Amish-folket. Mye er det samme, men jeg har inntrykk av at hutteritene ikke er fullt så strenge som amish-folket. Hutteritene kan blant annet bruke kjøretøy og elektrisitet. En annen ulikhet er at hutteritene utelukkende lever i kollektive samfunn der ideen er at de deler alt. Menonitter er også en liknende gruppe som også kan kalles en "kusine".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-Elin