Har ikke lest noe av Proust. Så det er kanskje lurt av meg å lese denne boka først for å få et innblikk i hans forfatterskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg må innrømme at jeg har vel vært mer fascinert av personen og forfatteren enn hans forfatterskap. Og jeg måtte bare se graven hans på Père Lachaise kirkegården i Paris. Det er vel stort sett de 12 bindene av På sporet.. han forbindes med. Det står ikke øverst på min leseliste å lese de resterende 11 bindene, for jeg må medgi med Anatole France at Livet er så kort og Proust er så lang.. men H. Langelands bøker OM Proust skal jeg ha med meg..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviTine SundalLailaDemeterJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilHarald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche Vargas