Hei

Jeg har fått et skikkelig sug etter å lese Tomas Espedal sin 'Bergeners', men det er komplikasjoner.

For etter hva jeg forstår, er det ganske essensielt å ha lest Knausgårds 'Min Kamp', hovedsaklig bind 5.

Jeg har uansett tenkt å lese Knausgård, men nå vil jeg virklig lese Espedal. Så mitt første spørsmål går til Knausgård kjennerene, hvor viktig er det å ha lest bind 1-4 for å lese 5? Er det slik at jeg må lese alle i kronologisk rekkefølge, eller kan jeg lese bind 5 nå, så Espedal, for så å strte fra bind en av 'Min Kamp'.

Jeg vil også gjerne ha kommentarer på 'Gå' av Tomas Espedal, hvordan er den? Er det med den, som det er med 'Bergeners', at en trenger noe forkunnskaper?

På forhånd, takk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg tror heller ikke at en forfatter skriver under den forutsetning at man bør ha lest en annen forfatters bok/roman før man leser en av hans romaner. (En annen sak er at noen ganger kan man få litt mer innsikt og utvidet perspektiv når man ser ankelte forfatteres romaner i en viss sammenheng....)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg G