Jeg har den siste tiden blitt hektet på Agatha Christies spenningsromaner. Da spesielt de om Poroit. Hver gang jeg er i en brukthandel eller på fretex, leter jeg gjennom hyllene etter de små pocketbøkene med det spennende innholdet. Jeg pleier å ha flaks!

Denne biografien fikk jeg av mamma. Jeg var i grunnen ikke særlig interessert i å vite så mye om Agatha Christie, jeg var fornøyd med å lese historiene hennes. Jeg er generelt ingne stor biografi-leser. Men, denne biografien er spennende. For et liv fru Christie har levd!

Godt skrevet, selv om språket er enkelt. Det er jo trosds alt ungdom som er målgruppen. Underholdene og spennende, samtidig som vi får et blikk inn i romanenes verden, ikke bare hennes. Anbefaler denne til alle Agatha Chrsitie lesere.

Er du ikke hekta enda - så blir du det etter å ha lest denne

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandi