Jeg la nettopp inn en ny versjon av boka The Politics of Ecstasy som manglet, men så klarte jeg å skrive tittelen galt. Hvordan retter jeg det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det får du dessverre ikke gjort. Vi hadde muligheten før omleggingen av bokelskere.no, men ikke nå lenger. Jeg ønsker meg den tilbake, da jeg som deg også har gjort feil når jeg har lagt inn bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

OK. Det var det jeg fryktet. Jeg er alldeles ny her, og jeg legger merke til at det ikke finnes noen samkjøring av ulike utgaver og versjoner av bøker, så én og samme bok kan ha drøssevis av sider som man må abonnere på for å følge med.

Jeg tror jeg dropper videre aktivitet på dette nettstedet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva mener du med å abonnere for å følge med?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryMarteBerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas Bokleser