Tusen takk både til deg og annelingua! De fine beskrivelsene av Larsens bøker gir absolutt leselyst. Jeg ser at hun har en ganske stor produksjon. De fem bøkene du snakker om, Ellen er en serie (?) om Finnskogen og folket der - og da lønner det seg vel å begynne med den første?

Vil være på utkikk etter disse bøkene (også tatertrilogien)! Som annelingua sier, det kan neppe bli feil :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

De fem bøkene fra Finnskogen er definitivt kommet i en rekkefølge, men jeg husker dessverre ikke hvilken ;-) De første (i hvert fall) er utgitt i pocket og lett tilgjengelige, - og som sagt: hvis det er grunn til å tro at du ikke får lest alle i umiddelbar sammenheng, så noter deg litt om hvem som er hvem av personene;-) God sommer!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk igjen - også for tipset om å notere litt om personene underveis.
Rekkefølgen må jeg vel klare å finne ut av :-)
Riktig god sommer til deg også!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne Jenseningar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt Fagertveit