Jeg tenkte på deg Jostein som fremdeles(?) er på ferie i Brazil da sammenbruddet mot Die Manschaft skjedde, og på hva slags litteratur som passer i situasjonen?
På iBok.no fant jeg at er den mest populære boka for tida er Psykologi i organisasjon og ledelse av Geir og Astrid Kaufmann.
Om det er den som best forklarer det som skjedde med Scolari, David Luiz & co veit jeg ikke, men jeg har faktisk lest den fra perm til perm for noen år siden og kan uansett anbefale boka.

Jeg holder for øvrig på med Kjetil Rekdal Mitt liv som I. Overraskende god. Passer godt til VM.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Eg må med skam å melde innrømme at det ikkje var boktitlar, men filmtitlar som passerte i revy under denne vanvittige kampen. Eksempelvis "Der Untergang" og "Night of the living dead". Brasil såg jo ut som ein gjeng zombier midtvegs i første omgang.

Forøvrig var det ein surrealistisk oppleving å vere til stades i det landet glir inn i sjokktilstand. Reaksjonene spenner frå gråt, fortviling og skam til hånlatter og sinne. Engasjementet er uansett til stades. Men, overraskande for enkelte kanskje, det finnest også her ein del menneske som ikkje bryr seg døyten om fotball.

Eg merkar meg forøvrig kommentaren om "Mitt liv som I". Spørs om eg må få tak i denne ein gang det passar slik (dvs salg).

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

EvaHanne Kvernmo RyeRolf IngemundsenJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87ThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelina