Igår la jeg inn Prins Valiant album bind 1-40 på dansk som jeg kjøpte via QXL for noe av det jeg fikk igjen på skatten, ville ikke bare betale regninger. Ga 1000 kr for 40 album softcover, det er 25 pr stk + porto, når softcover full pris koster 65 minst, fant også ut hvor mange som har kommet ut hittil (73). Elsket de 14 som kom på norsk på 70-tallet, og leste ca 6 til på dansk senere. Har bestemt meg for å begynne å spare på dem nå som jeg fikk meg så mange på en gang, men skal låne den innb norske utg på biblioteket da det er div biografisk stoff og intervjuer i dem, finner de fleste på FrStad, Halden og Eidsberg (sjekket i går).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Gøy det er flere Prins Valiant-fans der ute! :-) Jeg leste også ivrig alle de som kom på norsk på 70-tallet, og mine sønner får stadig nye danske av sin far, men jeg har ikke hengt med i lesingen. Kanskje jeg burde låne dem, - det var en tanke! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fan veit eg ikkje om eg kan kalle meg, men eg hugsar teikneserien og at eg likte den. Artig å bli minna på den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KKirsten LundKaren PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveLailaAvaChristofferHanneAudhildHilde Merete GjessingmgeIngeborg GSolveigStig TStine SevilhaugTone SundlandNinaMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth SveeEirin EftevandBeathe SolbergToveIngvild SIreneleserRandiASiljeAnn Ekerhovd