Dette er en av de beste bøkene jeg noen gang har lest. Nå har jeg hørt den, lest den selv og lest den høyt for andre. Den gir meg mer for hver gang... Denne boken MÅ du lese!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Historia er Ok...men, nei...ikkje min smak

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så deilig å høre. Jeg har akkurat lest den ferdig (for første gang), og blir glad av å høre at den gir deg mer for hver gang. Jeg vil gjerne oppleve denne på nytt. Lydbok blir nok det neste. For meg oppfyller denne alle kravene til en favorittbok. Den nyeste på lista.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva var det du likte?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vanskelig å si hva jeg likte best i boka. Det er en fantastisk bok som ga meg et annerledes syn på betydningen av vennskap og hva det er å leve langsomt. Mange og gode filosofiske betraktninger er heller ikke å forakte.. Jeg har forøvrig kikket på "boktanker". Spennende nettside som jeg kommer til å følge med på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal uansett lese boka om ikke så lenge, så kanskje vi kan diskutere den litt når jeg også har lest? Synes tittelen er så fin jeg, også er det spennende med forfattere som ikke nødvendigvis er så prega av den tradisjonelle romantenkinga vi har her i landet (ikke at det er noe galt med den, er bare fint med noe nytt!). Bare hyggelig om du leser litt på nettsida:) Legg gjerne igjen en kommentar, hvis du har lyst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det var virkelig "eleganse" over denne boka. Gikk noen sider før fortellingen tok av, men da skal si den vokste til opp under taket. Den er så inderlig og beskriver bl. a. arrogansen og hovmodet de "rike" kan opptre mot "vanlige" mennesker. En historie med mange gode gullkorn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ble så glad da jeg leste innlegget ditt! Denne boka er en av mine favoritter, og jeg skal faktisk lese den om igjen i påsken (fordi lesesirkelen min har lagt opp boka til neste møte). ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenkte litt på denne i påsken jeg også, da jeg kom over et spesielt pinnsvin i en hage, fikk jeg impulsen til å legge noen betraktninger i bloggen min om den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du skriver utrolig nydelig om denne boka på bloggen din! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det, Rose-Marie..jeg er ikke så "flink" til å refere handlingen i en bok, dvs. jeg legger ikke vekt på det...men mer på den følelsen eller de tankene den gir meg. Jeg synes det er fint å lese de fyldige bok-referatene dine!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes det er morsomt at man har sin egen stil. Jeg på min side tenkte at her har jeg mye å lære da jeg leste din bokomtale! Den ga et veldig kreativt og kunstnerisk inntrykk, synes jeg! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det, jeg har noe å lære av deg..så slik er det fint å kommunisere om litteratur, synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med dere her, dette er en liten perle...følte til å begynne med at den var litt rar, jeg ble liksom ikke "koblet på" den helt i begynnelsen, men så begynte noe å åpenbare seg etter hvert, det er en underfundig, nydelig roman...og nettopp denne har godt av å bli lest flere ganger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre