Nok en gang dumpet det ned ei bok i postkassen som jeg hadde glemt å avbestille og som jeg ikke ville ha. Og det som har murret lenge tvinger seg fram: jeg må ut av disse bokklubb-medlemskapene. Disse klubbene der jeg mistenker bøker kjøper seg plass til å bli hovedbøker og der mer og mer plass vies til salg av puter og lykter og vesker og trenings-tights. Slipp meg løs, jeg vil ikke mere. Minn meg på at jeg ALDRI mere skal melde meg inn i en slik bokklubb igjen! De er ikke lenger laget for bokelskere...
Hva er din mening om dette?

Godt sagt! (17) Varsle Svar

Viser 16 svar.

kutt dem ut. Var medlem i to stk men melødte meg ut. Leser det jeg selv finner i butikker eller på bib.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har vært medlem av de fleste bokklubber i mange år. Mange bøker kom i postkassa som jeg hadde glemt å avbestille. Bokhyllene mine er fulle. Nå låner jeg bøker på biblioteket og er fornøyd med det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

prøv å selg dem på FB Bokelskere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er mange år siden jeg meldte meg ut av den siste av de bokklubbene jeg var medlem i. Og jeg kommer ikke til å melde meg inn igjen.

Og likevel har jeg stor glede av disse bokklubbene! "Min" bruktbutikk svømmer over av gode, oftest uleste, bokklubbøker som folk har glemt å avbestille :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hehe, kjekt med bøker på billig-salg ja. Smart for den som vil eie;-)Jeg skal bli ENDA flinkere til å bruke biblioteket:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tanum sine bokklubber er reine bokklubber.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Se det! Godt å vite, men nå er jeg "fri" og må nyte d ei stund:-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har vært medlem i de fleste bokklubber, men jeg glemte ofte å avbestille til rett tid, fikk derfor bøker som ikke fenget meg noe særlig. Jeg er ikke interessert i alt det andre bokklubbene ville selge meg. Er jeg med i en bokklubb vil jeg bare kjøpe bøker. Fjordkraft f.eks. selger også alt annet enn strøm. Det må være en trend.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg meldte meg inn i bokklubben igjen i fjor etter eit lengre tids opphald. Tidlegare medlemskap har resultert i gløymde avbestillingsfristar. Men no har eg lasta ned bokklubben sin app på telefon, og synest det fungerer kjempegreit. Ingen miss så langt. Og så er eg kjempenøgd med mange av kampanjane, og ikkje minst med bokklubben sine eigne utgåver av enkelte bøker.

Men er er heilt samd i at det virkar rart med alle desse tilboda på andre ting enn bøker, det er eg ikkje det minste interessert i. Det er kanskje slik at bokklubben tener såpass på dette at dei kan gi oss billigare bøker? I såfall er det heilt greit for min del at dei har denne bi-gesjeften.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det måtte skje før eller sidan; eg bomma på ein avbestilingsfrist i desember og fekk ei bokklubb-bok i posten i dag. Kjell Westö sin Faren ved å være Skrake. Heldigvis er det ei bok eg kan tenke meg å lese, så det var ikkje så farleg. Men det passar likevel dårleg med kampanjen eg har gåande med å redusere antal uleste bøker i bokhylla.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Som medlem av 6 bokklubber er jeg stor tilhenger, selv om jeg også stort sett benytter meg av salgene deres fremfor "månedens bok". Avbestilling opplever jeg ikke som noe problem, en Mail i mailboksen og noen raske klikk så er boken avbestilt. Det er flere år siden jeg har bommet på avbestillingen, enda jeg ikke er den mest strukturere bokelskeren som finnes.

Fram til nylig har jeg heller ikke reagert stort på vareutsalget deres, det meste kan jo kombineres med bøker. Pledd og puter er godt å ha når man leser, lys er også koselig, en kopp til te eller kakao kan også være greit. Men når de kom med dette spandex-undertøyet og sminke så kobler jeg ut. Det har da ingenting i en bokklubb å gjøre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hæ? Sminker du deg ikkje før du leser?

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Som Gretemor sier. Jeg har vært medlem av Bokklubben i ... faktisk snart 50 år??? --- og er godt fornøyd. Kjøper noen ganger månedens bok, men nesten aldri fra de "underbrukene" av Bokklubben som selger ferskvare. Avbestilling er helt uproblematisk, kllikketi-klikk, gjort på mindre enn et minutt. Om du vil kan du få beskjed rett inn på mobilen og avbestille tverrt.

Det gode med Bokklubben for folk som liker bøker er tofold: De trykker opp klassikere, og de har bokklubben.no. Dvs du får tilgang til hele utvalget på Bokkilden, portofritt og med mulighet for rabatter (jeg sjekker naturligvis flere nettbokhandlere, men overraskende ofte kommer bokklubben.no best ut på pris). Absolutt noe jeg kan leve med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I utgangspunktet er jo bokklubber hyggelige, meen ikke for folk som meg som er for svimete til å huske å avbestille ting. Jeg misliker også sterkt markedsføringen enkelte av dem fører. Dersom jeg skal være med i en, så må det være en uten forpliktelser, som bare sender ut hyggelige nyhetsbrev med tilbud man kan benytte seg av hvis man vil, og ellers lar meg være i fred :o) Det hadde vært kult med noe tematisk kanskje, en sci-fi klubb f.eks. ^^ Kvalitet framfor kvantitet, at man følte at utvelgelsen av hovedbok o.l. var godt begrunnet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er glad jeg er ferdig med alt som heter bokklubber,det ble et pes med disse avbestillingene hele tiden. Har aldri prøvd nett-bokklubb,kanskje det hadde vært bedre. Men det skal også sies at en har fått kjøpt mange rimelige bøker opp gjennom åra. Det er vel en tid for alt:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er positiv til bokklubben.no, mest av alt fordi jeg har fått kjøpt så mange bøker for en billig penge der. Nå har jeg hatt et nettmedlemskap i 3 år, uten å ha kjøpt én eneste bok til full pris. Hovedbøkene får jeg beskjed om på mail, og uten unntak avbestiller jeg de med en gang. Det er gjort i løpet av et minutt. Når det er så enkelt å avbestille, så fungerer det greit for meg :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle