Det høres ut som om du trenger en Kindle eller et annet lesebrett. Den tiden jeg reiste med flere kilo papir er et tilbakelagt stadium - noe også veskebæreren min er glad for. ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har tilgang til det,men sterk sol og mye sand er ikke akkurat beste venner til et lesebrett,og er nok litt "old fashion"! Men heldigvis har jeg en sterk mann og tilgang på 10 kg håndbagasje hver:-):-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lesebrett kombinert med sand og sterk sol har fungert i over fem år for meg. ( lesebrett har "blekkskrift" - det er som å lese en papirside).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er nok i god kombinasjon med en veeeldig klønete eier,og at jeg skulle "dratt" meg avsted til en øyelege for flere år siden,for lesebrett fungerer dessverre ikke for meg:-( Men er glad for tipset ditt,takk,takk:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømgretemorMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgesiljehusmorLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli Hagelund