Ja, kva skal ein seie om denne då?
I starten vart eg både irritert og provosert over det vulgære språket og banninga.Så begynte eg å lure på om forfattar Helen Guåker skriv på denne måten for å vise eit realistisk bilde av ungjenta Sølvi Holmestad - for om eg tenkjer etter så finst sikkert denne typen jenter der ute - enten eg likar det eller ei. (Forfattaren sjølv kan det vel ikkje vere, så sympatisk som ho ser ut på bildet på baksida av boka mi.)

Uansett så er boka skriven i ein svært så spesiell stil, med korte kapittel og hovudpersonen dveler lite ved ein del saker som unge damer vanlegvis er opptekne av. Det verkar nesten absurd på meg at ho i det heile hadde planar om å studere filosofi, til det var ho for mykje oppteken av sex og fyll. Likevel - ho viser også sider som gir henne eit meir positivt preg.
Nei - dette vart vanskeleg....om eg ikkje skulle ombestemme meg, så får ho iallfall i dag terningkast 3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har denne ulest i bokhylla, kjøpt på impuls med forventningar om ei lettlest og morosam bok. Blanda omtaler hittil ser eg. Eg tåler godt å lese litt bannskap så akkurat den biten er eg ikkje uroleg for. Eg er meir utrygg på om eg kjem til å like at heltinna, slik eg forstår det, har eit avslappa forhold til arbeidsreglementet. Vi får sjå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Heltinna" - (veit nesten ikkje om eg kan kalle henne det)- har eit avslappa, eller kanskje meir eit utradisjonelt forhold til det meste, ikkje berre arbeidsreglement og dei styrande i bedrifta.
Du må gi ei tilbakemelding når du har fått lese boka!
(Ser elles at du er i Brasil - spennande!) :-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarte