Nok en god krimbok Lackberg. Deilig med en lettlest og spennede bok med godt driv. Hun er flink til å flette inn mange parallelle historier, som gir boken flere dimensjoner og ekstra spenning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Denne likte jeg ikke så godt som de andre. Det ble litt for mye annet enn selve historien. Og litt på enkel løsning. Hm, og jeg som er fan av henne egentlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei. Jeg syns også det er flott med enkle og lettleste krimbøker, hvor jeg bare kan sette meg tilbake og nyte boka, uten å måtte tenke så altfor mye. Og så blir det jo sånn at man begynner å bli litt glad i Patrick og Erika (etter å ha fulgt dem gjennom alle bøkene), ja nesten til og med Mellberg. Jeg har akkurat begynt på Fyrvokteren, men er ganske så sikker på at jeg er fornøyd med den også. Oppdatering kommer etterhvert som jeg kommer utover i boka. Hører den på lydbok, for jeg har akkurat laseroperert øynene, og da er det godt å slappe av litt og bare høre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker også Lackbergs bøker, og gleder meg alltid til neste bok. Jeg synes ikke alle er like gode, men det er noe med "serier", jeg klarer ikke å la være å lese:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen