Hei alle bokelskere!

Vi er et lite produkjsonsselskap som har planer om å lage en lavbudsjetts spillefilm. For tiden tråler vi bøker og noveller på jakt etter den rette historien som kan la seg filme relativt enkelt.

Er det noen her som kanskje har et tips til en slik historie? en novelle eller en bok dere mener kunne egne seg til film?

setter pris på alle tips :)

Skrekk/drama er det vi er ute etter.

tusen takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Hva med Tom Egelands debutroman "Ragnarokk" (Tidligere utgitt som "Stien til fortiden")? :-) Lite krav til kulisser, få lokasjoner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med en av bøkene i Skumring-serien? Utgitt på Mangschou forlag og skrevet av forskjellige forfattere. Målgruppen er ungdom og spesielt gutter. Bøkene er tynne, lettleste og fokuserer mest på handling / action og mindre på refleksjon/skildring.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Novellen "Black & Decker" av en eller annen norsk forfatter - men den er kanskje lang nok til en novellefilm :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tenkte på spillefilm... Men takk for forslag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hamsun har ei kort novelle som heiter "Et spøgelse". Den står mellom anna i boka Livets røst. Den handlar om noko så typisk som ein kyrkjegard og eit spøkelse, litt horror-aktig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Trolltungen f.eks. Med Odda eller Sauda som kulisser... ;p

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for tips :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund Ådnøy