Jeg har nesten bare lest papirbøker en periode. Men nå i sommer fyller jeg opp lesebrettet og dykker ned i alt det som kommer til høsten. Innsirkling 3 blir første bok, så de nye til Ragde, Renberg, Murakami med flere.

Søstrene Makioka har jeg tenkt å lese - en japansk klassiker som nettopp er oversatt til norsk.

Hatties 12 stammer har jeg siklet på lenge: En debutant med en sørstatsroman som gjorde braksuksess i USA i fjor. Også håper jeg å få lest Pepys road. London-roman som har ligget på nattbordet lenge.

Ellers er jeg mor til to lesehester, og i sommerferien er vi ukentlig innom biblioteket i Arendal. Det kan vel hende at jeg også plukker opp noe der!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Twelve tribes of Hattie leste jeg etter at jeg fant den på NYTs beste bok liste for 2012. Skrev om den her inne da. Gled deg og alle som kommer til å lese den:) Veldig bra at denne kommer på norsk. Kanskje jeg kommer til å lese den på nytt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste gjennom omtalen din nå - gleder meg ikke noe mindre etter å ha lest den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård Støre