Jeg bruker alltid postkort som bokmerke.
Når jeg er ute å reiser kjøper jeg som regel med meg postkort fra stedene jeg besøker. Det er hyggelige minner syntes jeg. Velger kort med gode motiver, fine farger og attraksjoner som skal minne meg om plassen jeg besøkte.
Hver gang jeg velger meg en bok som skal leses så bruker jeg litt tid på velge hvilket kort som skal følge med boken. Det har blitt et lite ritual for meg og gjør at reiseminnene hele tiden blir løftet frem.
Under lesingen av Haugtussa hadde jeg postkort fra Kamøyvær i Honningsvåg som bokmerke. Kamøyvær var en utrolig fin plass hvor jeg blant annet besøkte et kunstatelier som det er hyggelig å huske tilbake på.
Sikkert en rar ting, men for meg følger disse postkortene meg gjennom bøkene og det er veldig koselig :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Morsomt. En god ide. Oppdaga at bakerst i 1950 High Noon, lå det en serviet fra Wirtshaus Laub i Pfinztal - Berghausen, så da veit jeg hva jeg leste der. Og nesten bakerst i Den onde budbæreren ligger kvittering fra AC Restaurant H. I. Ambacht i Oosterhaut som en påminnelse, også om når.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På bakerste side av Last Man av Mary Shelly fant jeg tallene 1-10 med uttale på masaai skrevet ved siden av, så da husker jeg den. Ellers er jeg enig i at boarding kort er genialt, og har også blitt fan av morsomme magnet merker, særlig fordi de kan festes på akkurat avsnittet jeg sist leste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit R