Takk, Jostein, Ellen og Tarjei - utmerkede anbefalinger, alle nå på leselista :-)

Jostein, Hovlands "1964" har jeg faktisk i hylla. Av en eller annen grunn trodde jeg at jeg hadde lest den, men så har jeg blandet den sammen med en annen av mannens bøker. Så en ekstratakk for den 8-) Ellen, "Oppvekst i Andeby" var helt ukjent for meg, gleder meg! Og Tarjei, takk for "Vidunderbarn" - den burde jeg ha kommet på av meg selv, en virkelig betimelig påminnelse :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det er kanskje ikkje naudsynt å nemne det, men sidan du har lest, og likte, Skyskraperengler, som eg ikkje har lest, så er det kanskje også grunn til å tru at du vil like Skyskrapersommer, som eg har lest og likte godt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg likte også Skyskrapersommer. Hørte den som lydbok for noen år siden, lest av Tove Nilsen selv. Anbefales absolutt. ("Det er forfatter'n som leser"). Stemningsfull oppvekstroman, tilsmers med noen flotte tidsbilder fra Trondhjem :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde heller ikke hørt om Oppvekst i Andeby, enn si om forfatteren Audun Briseid - men både den boken og andre av ham fant jeg på www.bokhylla.no. Her er lenken til digitalutgaven av Oppvekst i Andeby - jeg liker starten, så jeg skal lese mer!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Supert at de lenket boka, for nå har jeg lest den digitale utgaven. Det gikk veldig greit, boka var ikke så lang og så var den lettlest.
Artige skråblikk fra en svunnen tid på 50-60-tallet, nikket gjenkjennende til flere ting der. Husker godt Vill vest-bladene - de var gull verd og ble lest om og om igjen....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har den i en halvspist utgave. Bikkja likte den og.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Mange av Per Pettersons første bøker handler jo også om oppvekst i Oslo på den tiden, uten at jeg her og nå kan gå inn på hvilke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveLailaAvaChristofferHanneAudhildHilde Merete GjessingmgeIngeborg GSolveigStig TStine SevilhaugEllen E. MartolTone SundlandNinaHarald KMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth SveeEirin EftevandBeathe SolbergToveIngvild SIreneleserRandiASiljeAnn EkerhovdVibekeMarianne_Trude JensenMette-MJulie StensethKirsten LundMonica CarlsenTrineBeate KristinMarianne  Skage