Interessant tema, men tunglest. Så leste den ikke ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Jeg er veldig uenig med dere når det gjelder denne boken. Historikeren er en av mine favorittbøker.
Boken starter med at ei 16 år gammel jente finner masse gamle brev i biblioteket til faren. Brevbunken har overskriften "Kjære uheldige arvtaker" og det skulle vel være med på å pirre leselysten.
Brevene fører jenta på en reise verden rundt på jakt etter grev Draculas hemmelighet. Med på reisen er jenta omgitt av ondskap og hemmeligheter.
Når boken i tillegg har gode personskildringer og er velskrevet så er disse 900 sidene en spennende reise.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er mange år siden jeg leste den, men jeg husker den som en stor leseropplevelse. Om den er like god i dag, som jeg syns den var da vet jeg ikke, men inntil jeg leser den igjen regner jeg den som en av mine favoritter. Kanskje vil den forbli det også..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elendig skrevet. Orket ikke å lese ferdig. Bruker den som dørstopper, men vurderer å kaste den ut av huset!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes den er bra jeg :) Jeg har den med meg, og da har den fungert for meg. Det er ei stund siden jeg leste den, men jeg husker den godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble endel skumlesing innimellom her, endel kjedelige og langdryge perioder i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes også den er tunglest, men omtrent halvveis var det noe som trigget interessen min skikkelig, og da klarte jeg ikke legge den fra meg. Jeg leste den på engelsk, for øvrig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

veldig enig!Digger vampyrtemaet,men jeg falt litt av mot slutten.Men likevel en bok det er verdt å kjenne til synes jeg.^^

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynte med den, men tok en lang pause etter ca 100 sider. Men da jeg tok den opp igjen syns jeg den ble veldig bra. Men jeg tror det er litt forskjell på om du leser den på engelsk eller norsk. Du mister så mye av beskrivelsene og små hint når de oversetter den. Men det er min mening :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg og de andre her, startet ganske bra men så stoppet det plutselig helt opp. Tror ikke jeg tar opp denne igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk skal du ha, endelig noen som heller ikke likte boken! Jeg leste og leste, side opp og side ned og tenkte: "nå begynner det nok, snart skjer det noe!", men jeg ble alltid skuffet. Etter 700 sider ga jeg opp! Og det irriterer meg veldig, siden det er så mange som liker den! Jeg forstår ikke dette... Men jeg er ikke lenger alene!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

...ikke er det verdt bryet heller. Så du har ikke gått glipp av noe!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian Axdal