Hei!
Jeg er en tolv år gammel bokelsker, og jeg har akkurat laget meg en profil etter å ha vært litt rundt på siden en stund.
For det meste leser jeg ikke de samme bøkene som voksene, men jeg er fortsatt en stor lesehest. Det er ikke helt vanlig for folk på min alder å lese såpass mye og så engasjert som jeg gjør, men jeg vet jo at det er noen.
Så spørsmålet mitt er, finnes det noen sider på nett for lesende ungdommer og/eller forumer, grupper eller chatter?
Det er gøy å snakke med folk på sin egen alder om det man er interessert i og etter å ha hørt litt rundt (og søkt en del på nettet) har jeg ikke funnet noe.

Håper dere litt mer erfarne bokelskere vet noe om dette!
Det burde jo finnes noe sånt :)
Jeg er takknemlig for alle svar!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det finnes flere ungdommer her på bokelskere. Men vi har også en norsk side for unge bokelskere: Ubok.no. Her kan du snakke med andre ungdommer om bøker, og du kan lese bloggen som har mye artig om litt av hvert. Men ikke forsvinn helt fra Bokelskere da, Aurora :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du vært inne å søkt på bokelskere etter ungdommer på din alder som du kan "følge"? Jeg så kvikt gjennom,og det er mange nokså jevngamle som deg her inne! Dere kan jo lage egne diskusjonstråder og legge ut bokanmeldinger,kan jo bli kjempeflott! Bare prøv!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du burde sjekke ut nettsiden "Goodreads":)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn Christin