Har lenge ventet på fortsettelsen av denne...ble ganske grepet da jeg leste den med det samme den kom ut. Genialt konstruert, spennende med de ulike livene til personene og hvordan denne fraværende "hovedpersonen" er et sentralt midtpunkt for alle. Meget velskrevet roman...(kanskje litt ujevn, og "utglidende" mot slutten..men det glemmer man når alt det andre fungerer så godt). Fikk frisket opp synet mitt på denne romanen fordi det i dagens Adressa står en flott artikkel om forfatteren og de strålende omtaler romanen får i franske og danske medier. Overskriften på Kari Hovdes artikkel (intervju): "Sammenlignes med Ibsen og Bergmann". Og at han er blitt viet en hel side i motegiganten Elle, synes han vel bare er litt morsomt, han sier: "Det er pussig at jeg skulle havne i et fransk damemagasin, det hadde jeg ikke trodd". Godt å høre at han holder på med oppfølgeren til Innsirkling også, den var jo ment å være den første delen av en trilogi...visstnok blir han ferdig med bok to til høsten. Gjett om jeg skal lese den!

Link til artikkelen om noen skulle være interessert:

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Takk for linken! Har nettopp lese Innsirkling, einaren får eg vel no presisere, og eg må seie meg samd i alle lovorda. Til liks med mange likte eg Jon sin del best, og Silje sin del minst. Sistnemnte var slitsam å lesa, men etter å ha fått nokre dagar på meg liker eg han betre. I denne delen trer både Jon og David fram tydlegare enn før, servert for oss slik Silje ser dei. Men enno synest eg David er noko vag, og kan hende er han ikkje poenget heller, slik du seier. Men på den andre sida så er jo innsirklinga berre såvidt starta. Eg las i eit intervju at Tiller ikkje var framand for at det jamvel vart ei fjerde bok, og held kvaliteten seg på dette nivået, er det berre å halde fram!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Carl Frode Tiller er rett og slett genial! Etter min mening er han den beste norske forfatteren vi har for øyeblikket. Klarer nesten ikke å vente til oppfølgeren kommer! Bør virkelig også lese Skråning, jeg synes den er - om mulig - enda bedre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, har Skråninga liggende. Synes han er en glimrende forfatter jeg også ja...men vi har egentlig en hel del bra norske forfattere som er aktive for tiden, så fint at det er så mange ulike som skaper seg sin helt særegne stil.Jeg liker å ta for meg et forfatterskap og "holde meg der" en tid, akkurat nå holder jeg på med Tore Renberg, fant ut at han overrasket positivt. Randi

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ChristofferBente NogvaMarianne  SkageTone SundlandBeathe SolbergHarald KVanja SolemdalKirsten LundalpakkaEirik RøkkumBjørg  FrøysaaEmil ChristiansenLilleviTine SundalLailaDemeterJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleser