Hei

Jeg har akkurat kjøpt meg ny leilighet, som jeg må pusse opp. Har funnet en god guide om å tapetsere, da jeg skal ha mye tapet på veggene.

Men trenger en god gjør det selv hådbok- da jeg ikke kan særlig mye. Ja jeg er ikke særlig praktisk, men tror jeg skal kunne tapetsere. Men finner dessverre lite informasjon om oppussing på nettet- sånn gjør det selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Gå til en dyktig konsulent i en fargehandel butikk,her har vi "Fargerike". Vi holder på å pusse opp et gammelt hus,og har fått så mye bra hjelp om fargevalg og andre ting av dem. Spesielt det med tapeter kan være vanskelig,noen skal bløtes.noen skal vendes annen hver gang,står på pakken,men det beste er kyndig hjelp! Og så lenge du har stå på vilje så går det nok kjempebra! Lykke til!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du skriver "puss opp" i søkefeltet finn en bok, får du frem tre alternativer. Puss opp! hus og leilighet av Per Hemgren, kan jeg til en viss grad gå god for.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten Lund