[ Slettet av bruker ]

Viser 5 svar.

Godt spørsmål. Har selv lurt på det samme, hvordan ble påskekrim en tradisjon her til lands (både på tv og i bøkenes verden)? Ikke at jeg har noe i mot det, tvert om.

Jeg leser stort sett andre bøker enn krim gjennom hele året, så da er det godt å slappe av med litt lettvint underholdning i påsken. Kanskje er det noe i det Hilde sier, at krim er godt egnet til å bare koble helt ut fra en ellers travel studie/jobbhverdag.

Og så er jo påsken tiden for mysterier da :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sikkert flere grunner til det; her får du noen av mine: i perioder med småbarn eller familiebesøk er det nesten "umulig" å lese noe annet. Man blir avbrutt hele tiden og får knapt tid til å konsentrere seg. Man leser litt fra godstolen/sofaen, litt fra solveggen (hvis man er heldig), men det skjer hele tiden "inni-mellom". i ekstra travle perioder med studier og jobb så er det så deilig å slappe av med "tom hjerneføde"...

Men mine påsker har også bestått av faglitteratur og forberedelse til eksamener, - derfor skal jeg denne påska kun lese "lett" litteratur (fjerde bind av KOK...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjenner meg godt igjen i det du sier. I tillegg har det noe med at det har blitt en innarbeidet tradisjon. Og tradisjoner skal man ta på alvor :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Leser nok det meste hele året, men det kan jo være greit med noe ''lettere'' hvis man er på hytte med mange andre og mye styr.Men det er jo også fint med noe mer allsidig selv om det er Påske.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud Husevåg