Kanskje det bare er meg, men jeg savner den raden på forsiden som viste bøker som ble lagt til hos bokelskere. Da fant jeg stadig nye bøker jeg ikke hadde lest og masse som jeg har lest, men glemt. Raden som sier hvilke bøker som leses nå er den samme hele tiden og det er kjedelig! Hvis jeg nå er heldig, så er det flere enn meg som har det sånn - og da, altså!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Flere som savner denne raden? Meld dere på! Kanskje vi kan få den tilbake!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig, det har også vært nyttig for meg og det lar seg kanskje gjøre å få det tilbake.

Jeg dro en dag til mitt bibliotek med penn og papir. Gikk fra reol til reol i skjønnliteraurens verden og fant mange jeg hadde glemt jeg hadde lest,men fant også flere jeg absolutt har lyst til å lese. Neste gang blir det andre reoler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vil også ha den raden tilbake, fant mange interessante bøker ved hjelp av den. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSilje