Jeg har vært her et par år, og egentlig ikke brydd meg særlig om disse stjernene. Men jeg synes det er morsomt hvis folk kommenterer det jeg skriver, da :) Stjerner følger jeg ikke særlig med på. Eneste er hvis det er en litt "het" diskusjon, da må jeg vel innrømme at jeg liker å ha noen på mitt parti! :) Men altså - for meg er kommentarer viktigere enn stjerner. Selv er jeg litt misfornøyd hvis ingen kommenterer kule bøker jeg leser! Har prøvd å legge ut innlegg som Diskusjon, eller Bokomtale, men vet ikke helt hva som funker best/verst...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det er helt rett,en kommentar er viktigere,vi burde blitt flinkere til å skrive kommentarer,og kanskje kuttet ut de unødvendige stjernene!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil tro et av og til kan bli krampaktig å lire av seg en floskel i stedet for å gi ei stjerne, om man bare ønsker å uttrykke at man likte noe, som for eksempel Josteins flotte helgedikt, de er bra, og jeg finner ofte ut at jeg vil gi diktet hans ei stjerne, men å kommentere bare for å gjøre det burde være relatert til innholdet... hvorfor er jeg da nødt til å finne på noe å si når jeg egentlig ikke har det?

La det hele ligge og la folk legge i det det de vil. Jeg gir en god dag i "stjernehig" sjøl om jeg gir dem når jeg finner en kommentar hvis innhold jeg kan relatere til. Skulle jeg slumpe til å få noen stjerner på et innlegg sjøl, tenker jeg som så at det er hyggelig at noen har tatt seg bryet med å lese det jeg skrev og har tatt stilling til det.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hadde jo nettopp avsluttet diskusjonen! Les svaret til liilevi

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og da er det ikke lov å si det man mener? Jeg oppfattet det ikke som et punktum og anså mitt innlegg som utfyllende.

Dette er ikke vondt ment, jeg har bare en tendens til å snakke fra levera uten omsvøp. Fint at nye medlemmer sparker liv i ting vi gror fast i, ting er sjelden opp og avgjort en gang for alle. Håper du fortsetter med det ;-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Selvfølgelig skal alle få lov til å si hva en mener,og unnskyld for at jeg nok var litt "krass" i svaret! Ville bare på en måte si at så lenge diskusjonen hadde vært opp før,og mange var lei av den,så avsluttet jeg den av respekt for dem! Fortsatt god helg til deg,og fortsett med dine innlegg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Like så, Mariann!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundKaren PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli HagelundNicolai Alexander StyveLailaAvaChristofferHanneAudhildHilde Merete GjessingmgeIngeborg GSolveigStig TStine SevilhaugTone SundlandNinaHarald KMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth SveeEirin EftevandBeathe SolbergToveIngvild SIreneleserRandiASiljeAnn Ekerhovd