Jeg var akkurat inne på tråd nr. 15 med omtale av "Øya", ser jeg på f.eks. "Mengele Zoo", er det 13 tråder om denne boka. Merker at jeg går litt lei, vanskelig å ha oversikten om hva som er sagt i hvilken tråd, og det blir lite ok å følge diskusjonene.
Skal jeg velge en ny bok for å lese den, liker jeg å sjekke hva som er skrevet av andre her inne, før jeg velger akkurat den boka, dette blir veldig uklart når det er "ørten" tråder.

Klart at det noen ganger er lurt å opprette en ny tråd om en bok, det kan være et nytt tema om samme boka, helt nye innfallsvinkler osv.
Jeg forstår argumentene dine Andrè, men for enkelte bøker slår dette helt feil ut. Gode diskusjoner brenner ut fordi det stadig startes nye diskusjoner om samme boka.

Jeg skulle ønske at det kom opp et varsel når en skulle kommentere en bok, der det kom frem noe slikt som at: "det finnes x antall tråder om denne boka på Bokelskere. Før du oppretter en egen tråd er det fint om du sjekker om det er naturlig at din kommentar kommer inn i en allerede eksisterende tråd. Finner du ikke det du ønsker her, er det selvsagt helt i orden at du starter din egen tråd."

Jeg tror fortsatt mange nye tråder startes opp av folk som er nye på forumet, og at det ikke er et bevisst valg som gjør at det startes nye tråder. Ofte er det kun en kommentar til egen boksamling, det er synd at dette ødelegger for pågående diskusjoner. Det blir jo også stadig nye medlemmer på bokelskere, så her kan det ta helt av med tråder.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig med deg der. Jeg synes det skulle være bare EN tråd om en bok, vet jeg har vært i flere tråder på samme bok, og uttalt meg, og da føler jeg det går i surr. (Hvor sa jeg det.., og hvem svarte jeg der...etc). Noen ganger kommer man på en ny tanke om en bok man leste for en stund siden, da hadde det vært greit å gå inn i (finne) den ene tråden om denne boken, og liksom "ta opp tråden" fra forrige gang man var der og uttalte seg. På oversikts-siden, under Diskusjoner (se hva vi snakker om), synes jeg lett det blir rotete og forvirrende når den samme boken står oppført flere ganger...da har jeg alltid "valgets kvaler" når det gjelder hvilken link jeg skal gå inn i og føye til noe om boken, bare tilfeldigheter om jeg åpner "rett" link, den jeg var inne på forrige gang jeg diskuterte den boken.... Randi

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eirik RøkkumBjørg  FrøysaaEmil ChristiansenLilleviTine SundalLailaDemeterJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilHarald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibeke